Bvc

Som ni säkert märkt har jag tagit ett liten blogguppehåll. Men tänkte iaf skriva några snabba rader nu. Idag blev jag 8 hela månader, jag har även varit på bvc idag. Jag följde kurvan bra jag ligger precis på "normalkurvan" när det gäller långt och huvudomfånf men jag är en lättviktare men följer endå min egna kurva väldigt fint!

Jag ställer mig ju även upp mot allt nu och rammlar som bara den ibland för jag tror att jag kan mer än vad jag klarar av så mamma har varit töntig och köpt en liten rosa hjälm till mig som jag måste använda, haha :P
Men nu orkar jag inte skriva nått mera, hoppas jag for tid någon dag frammöver vi ska ju flytta  denna vecka med så tiden räcker lixom inte till.
Min vikt idag: 7640 och 69 cm lång, huvudomfång 44,5


// Lea

Norra stå när jag kan gå.

Hej bloggen! Förlåt för dålig uppdate! Inatt kom pappa hem ifrån Stockholm och hade med sig en tröja till mig =) Har även varit på affären med mamma och pappa idag och fick för första gången sitta i kundvagnen alltså inte i en sådan där stol utan i den grejjen som man viker ut, jag var så duktig så! Var bara en snabbhandlig och jag tyckte det var kul fast jag var trött.
Häromdagen var jag ju med Filippa så tänkte kasta in några bilder sen dess med. Var även på stan med mommo igår medans mamma var hos tandis och det var jätte mysigt och jag fick en mössa av henne:)
Jessica var här i helgen och hälsade på! :)
Ippa
// Lea

Spagetti

Hej bloggen! Just nu händer det mycket med mig, jag har lärt mig att åla supersuper fort och klättra upp på mamma och pappa och ställa mig upp mot en massa saker :) Har även börjat fått äta lite 8 månaders mat, men mamma måste mosa den till mig för annars vill jag inte äta den, men mamma köper den mest för att det finns lite mera mat att välja mellan då.
Har även fått äte spagetti själv medans mamma och pappa åt, det tyckte jag var gott och spännande! Mamma och pappa har börjat packa ner lite saker tills vi ska flytta nu med så nu är det inte lika kul att dra ner en massa saker ut bokhyllan för nu är den ju nästan tom.
Och testat pappas gammla hatt oxå den var jag jätte söt i!
// Lea

Lovar

Jag lovar att uppdatera bloggen imorgon :)

Söt surläpp

Hej bloggen, blir inte så mycket skrivande nu när mamma och jag är sjuka. Men igår var faffan här och hälsade på oss :) Och idag åkte jag och mamma in till stan en snabb vist för att köpa hundmat till Cajsa, gick även igenom in och det slutade med att jag fick med mig några nya plagg hem :)
En söt lite surläpp fick jag efter ett tag oxå :P
// Lea

Fammo gav mig lelle

Hej, har inte bloggat så mkt nu men jag tänkte kika in och berätta att fammo och faffan var här häromdagen. Fammo matade mig med välling och det var mysigt! Så kul när det kommer släkt hem och hälsar på oss! :)

Idag har jag och mamma bara varit hemma eftersom vi är två sjuklingar, men vi har iaf hunnit med ett par promenader! =)
// Lea

Förkyld!

Åhh jag måste börja med att beklaga mig lite, jag är nämligen så himla täppt i näsan jag kan inte andas genom den eller nånting, sov knappt nått på hela natten! Och inte ville jag sova nu heller, mamma försökte suga ut så gott som det gick med nässugen men jag vart så arg på henne!

Fick iaf testa min nya åkpåse nyss och jag älskade den, super varm och super mjuk.
Jag ska iaf få ett eget rum snart ja, det ska bli kul =)
Min coola pekbok för lite finare barn som jag fick av moffan och Kattis i doppressent =)

// Lea