Moffis och jag

Nu har moffen åkt hem, elr ja för en halvtimme sedan. Det var kul att träffa honom och han tyckte att jag hade blivit stor! Det blev en hel del skratt och även en hel del grin för min del men det hör ju lixom till :) Pizza ätande vart det ju för dom äldres del, för en så länge dröjer det ju länge innan jag få smaka sånna onyttigheter:P Moffis vart iaf här några timmar och när han åkte härifrån så sa mamma att hon hoppas att det inte dröjer så länge tills nästa gång vi ses! Bilder:
En grinig jag
En glad jag
En lurig moffis
// Lea

igår,idag & imorgon

Igår var ju somsagt Alex,Micke & fammo här, men dom vart inte så länge. Ingen av Alex elr Micke hull i mig eftersom jag var grinig så dom vågade typ inte. Idag ska morfar komma och hälsa på, var så länge sen jag träffade honom sist eftersom dom opererade ju Svante. Men han skulle iaf köpa med dig pizza och komma hit, och det längtar jag till. Imorgon ska vi åka och hälsa på Niken som är gravid! Det fick mamma och pappa reda på igår av fammo, hur kan man missa något sånt?! hon har dessutom bf redan den 13 april ju! Ska iaf bli super kul, mamma som tjatar om hur mysigt det var att känna mig och mina rörelser på den tiden som jag bodde i hennes mage. Efter vi varit där så är vi bjudna på middag hemma hos mormor :)
Alex & Micke
Lite suddig men det bjuder jag på

Stan med mommo

Nu är vi hemma efter att ha varit på stan med mormor, mamma köpte en bh till sig själv och en fondation på make up store men själv fick jag inget :( Vi hade faktist rätt tråkigt på stan de tyckte mommo med, man hade lixom ingen stan lust ,men en fika på Barista vart det oxå iaf. Idag har jag varit mestadels glad hela dagen och under natten sov jag 6 hela timmar på rad innan jag vaknade och ville ha mat. Just nu väntar vi på att farmor,micke & alex ska komma och hälsa på oss.
mami och jag
mormor ville ju som vanligt inte vara med på nått kort:(
// Lea

Tusan vad länge vi vart

Hos uffe vi åkte därifrån strax efter tolv. Där vart det super god spagetti och köttfärssås för mamma och pappas del medans jag fick käka från tissarna som vanligt. Ja nu har mamma och pappa precis bäddat nyss i sängen och pappa har varit och hämtat upp all tvätt ifrån tvättstugan. Mamma vart lite sugen på kvällsfika eller ja nattfika kanske man ska säga? så hon håller iaf på att koka sig ett ägg som hon tänker lägga på en skiva lingongrova. Själv ligger jag och pratar med mig själv i sängen och fiser en hel del, jag har ju börjat lära mig att göra en massa söta ljud nu :) Imorgon ska jag och mamma gå på stan med mommo min, lär väl bli lite shopping och en fika för deras del, jag tänker nog mest ligga och ha det skönt i vagnen ja :) Här kommer iaf lite bilder från idag:
Näsgnugg men Uffe



Jag är verkligen världens vackraste



Jag tog mig en liten tupplur

Och det gjorde Uffe med


Vi har blivit bjudna

På middag hos uffe idag. Men just nu har mamma och pappa tvättstugan men en jädrans massa tvätt. Mamma ska väl hoppa in i duschen nu och sen göra sig iordning, för vi åker när mamma och pappa tvättat klart och det är ca 2 maskiner kvar :). Inatt kl 04:00 så väckte Cajsa mamma för då var hon tydligen bajsnödig så trötta mamma smög sig ut för att inte vecka mig och pappa som sov så sött. Ja det finns väl inte så mkt mer att skriva om men återkommer med lite bilder osv när vi kommit hem sedan.
// Lea

Spytt rätt ner i modemet!

Jag hade nyss ätit så mamma gick omkring med mig för att jag skulle rapa, åsså ställde vi oss vid spegeln i hallen och jag beundrade mig själv, och vad händer sen? jo jag spyr rätt på spegeln och under den så sitter mamma och pappas modem, spyan rinner ner med en jäkla fart rätt ner i modemet i nåra hål! Så nu funkar det inte att ha trådlöst internet så pappa fick plocka fram en nätverkskabel. Ja i lördas var ju mammas kusin Tobias och hans tjej Elise här och det var ju tvevligt, Elise hull i mig men Tobbe skyllde på att han var bakis och sa nått om spritångor haha! Efter att dom varit här så åkte vi in till stan och köpte magdroppar till mig och sedan vidare till Matfors. I marfors gick allt bra, mamma och pappa hade fått en att göra lista med några punkter på, tex göra ren kattlådan (som mamma fick göra för pappa ville absolut inte de) fylla på pellets i pannan mm. Jag sov som en stock där! Jag sov i hela 15 timmar fast jag vaknade så klart och åt en massa gånger och bytte blöja men sen somnade jag igen! På söndagen när farmor och farfar kom hem så ville farmor att vi skulle sova över där natten till idag med så det gjorde vi. Jag och mamma skulle vara i stan kl 14:00 och träffa Maja & Joel och jag som spydde ner alla mammas kläder imorse så det vart panik brottom hem för att mamma ville ju byta kläder och ta sig en dusch, men vi hann i tid iaf. Vi var på stan bra länge, det vart lite små shopping och en fika på Barista.
elise & jag
Dom här kläderna fick jag idag
Maja & söt Joel
Fikat
mamma satte Cajsa i klösbrädan hos fammo & faffan
// Lea

dålig uppdatering

Ja det har blivit väldigt dåligt uppdaterat här på bloggen, vi har ju haft besök av Elise och Tobias igår plus att vi har varit kattvakt här i matfors och vi blir även kvar här inatt. Men mamma har lovar mig att hjälpa mig med bloggen imorgon ist så jag kan berätta om besöket vi fick av dom plus hur vi haft det här. Så håll ut mina kära läsare det kommer bilder och text imorgon! Kram Lea

Städat klart

Nu har mamma städat klart, och gud vad hon tyckte att de var dammigt! Pappa frågade om han skulle damsuga elr damma men mamma ville göra både och själv så hon vet att det blir noggrant, för annars måste hon endå bara göra om det! Men skura fick han iaf göra. Efter städningen så passade mamma på att noppa ögonbryna och måla naglarna som hon nu väntar på ska torka så att hon och pappa kan spela lite kort :) Och själv har jag svårt för att somna jag är faktist klarvaken..
// Lea

Så där ja

Nu är vi hemma efter att ha varit på ica kvissleby och handlat lite mat och blöjor och tvättlappar till mig. Idag ska mamma och pappa ta och städa lägenheten och jag hade tänkt att kolla på:) Idag ska mamma och pappa äta tacos iaf det är ju fredag och allt! Imorgon ska mammas kusin Tobias och hans tjej Elise komma på besök och träffa mig för första gången! Efter det så ska vi åka till matfors och sova där eftersom farmor och farfar har åkt bort över helgen så vi ska passa deras katter.
Mamma & pappas älskling!
Den här tröjan köpte mormor till mig när jag låg i mammas mage
// Lea

Hemma igen

Nu är jag och mamma hemma igen efter en natt hos mommo,  och det har varit jätte mysigt. Vi har bara tagit det lungt och myst en massa :) Mormor och jag tog oss ett bad imorse och det gick ju superbra! Tyvärr så har inte mamma ett enda kort på oss två tillsammans eftersom töntiga mormor vägrar vara med på kort med mammas kamera eftersom hon vet att dom endå hamnar här :P . Idag tog vi oss en kort promenad i det hemska blåsiga vädret i den super fula extravagnen som mormor har hemma hos sig. När vi kommit hem så började mormor laga vofflor eftersom hon bjudit hem Uffe,Pappa och mammas kusin Angelica på det:) Nyss så tog mammsen sig lite egen tid och då tog hon sig ett varmt bad men en ansiktsmask på, åsså passade hon på att raka benen.
Ett kort vart det men mormor lagar vofflor och mamma knäpper kortet så dom är inte med.
// Lea

lassagnette

Nu har mamma och pappa precis ätit klart, mamma sa ju att dom skulle laga lassagne men det var lassagnette. Hur enkelt som helst och hur gott som helst! Fast pappa la till lite extra i köttfärsen och det var 3 vitlöksklyftor och krossade tomater med chili. Men det rekomenderar mamma och pappa er varmt iaf!

Idag ska jag

och mamma åka hem till mormor och även sova över där, det blir ju mysigt :) men igår kväll så tog pappa upp en bit köttfärs ur frysen för att mamma och pappa tänkte göra lassagne, så vi blir kvar hemma tills efter middagen.Mamma har beställt nya sängkläder till mig ifrån tradera som har kommit idag, så mamma ska ta en prommis upp till Statoil efter kl 14.00 och hmta ut dom :)

Har lagt ut bilden förut fast inte i svartvitt

vart har dagen tagit vägen?

Hejsan, denna dag vet vi inte vart den har tagit vägen! Nu är kl redan 19:00 och vi har inte hunnit med nånting! Mamma har en sån dära jobbig förkylning som aldrig riktigt bryter ut, utan har endast ont i halsen på mornarna och idag hade hon även lite feber =/ Jag och mamma ska iaf ta oss ett kvällsbad sedan när alla mina pyjamaser torkat för mamma håller nämligen på att tvätta alla eftersom att jag är en sån spykruka och spyr ner ca 2-3 st vare kväll/natt. Ja igår var vi ju hemma hos farmor och farfar som ni redan vet men mamma orkade inte hjälpa mig att blogga när vi kom hem eftersom vi var där till 22:00 för att mamma ville se klart på En unge i minuten, och när vi sedan kom hem så satte mamma igång och diska. Vart inga bilder på oss tillsammans igår men jag bjuder på enskilda bilder.
Farfar låg och latade sig :P
Farmor vart lite fnissig :)
Satt en snabbis i bärselen med mamam idag men sen vart jag arg!

Hatar försäkringskassan!

Nu är vi hemma hos farmor och farfar, men innan vi åkte hit så svängde vi in på försäkringskassan för att kolla om dom kunde fixa så att mamma får in föräldrapenningen automatiskt men det satt en cp utlänningen där som inte kunde svenska! Hur fan kan man sätta en sådan på försäkringskassan?! Han sa iaf att han inte kunde hjälpa mamma att göra det automatiskt men att han kunde skicka hem en blankett så vi fick ansöka om det typ. Och föräldrapenningen som mamma och pappa ansökt om för den här månaden via e-legitimation hade det blive nått knas med så mamma och pappa går miste om typ 5000 den här månaden! Så nu är mamma riktigt arg kan jag lova er!

Kvällsbilder

Här kommer det lite kvällsbilder på världens sötaste mig!

tråkig dag

Ja idag har det inte hänt något alls! Morgonen började med att jag fick ligga och gymma naken en stund för att sedan hoppa i ett bad med mammsen, och när pappa hull i mig naken så passade jag på att kissa ner han hihi :) Efter badet så somnade jag.. Det har väl inte blivit så mkt gjort för att mamma och pappa har nämligen tvättstugan men en massamassa tvätt. Just ja jag har fått lite tung torsk så mamma och pappa ska köpa vichy vatten och doppa min napp i som mamma läst kan fungera :)
min pappa är konstig, han doppar banan i kaffe!

Birsta med Joel & Maja

Nu är vi hemma från en dag på birsta med Maja och Joel, pappa sjussade mig och mamma hem till dom åsså tog vi oss en prommis därifrån till birsta men uscha vad slaskit det var! Väl på plats vart det en fika på Charm och lite shopping till mig. Mamma tänkte igentligen köpa mera kläder till mig inne på hm som hon hittade, men det var på tok för lång kö och jag var grinig och svettades, antagligen för att fällen i vagnen är så varm. Men jag fick lite saker från Åhlens ist, det vart ett par strumpor,en dregglis (inte för att jag har börjar dreggla än men jag spyr däremot väldigt mkt) och en ny mössa. Vi vart där ca 3 timmar och sen ringde mamma till pappa för att komma och hämta oss :)
En bild på det jag fick
Joel myser i vagnen :)
Jag & Maja
Jag med min nya snutte imorse
// Lea

Home sweet Home

Nu är vi hemma efter en dag hemma hos farmor och farfar och en snabb visit på barnenshus, hemma hos farmor och farfar vart mamma och pappa bjudna på tacos (mammas favorit). Jag var mestadels bara grinig där idag så mamma och pappa gav upp och åkte hem så att jag fick lägga mig i min egna säng och lyssna/kolla på min sängmobil för ett försök till sömns. Farmor ville hemskt järna att vi skulle sova över där, men jag hade ingen pyjamas plus att jag och mamma ska åka hem till Joel och Maja imorgon vid 11 tiden för att sedan ta oss en promenad till Birsta, så mamma tyckte att du skulle bli för stressigt. På barnenshus fick jag ett örngott,en snuttefilt och en napphållare.
Jag i mina jenas som jag fick ärva av Wilton igår.
Jag & farmor , korten som faffa oxå va med på vart tyvärr suddiga =/
Sakerna från Barnenshus

Dagen och natten

HejHej, Idag ska vi åka ut till Birsta en snabbis och gå in på barnenshus för att köpa en snutte och ev nått mera till mig:) Efter det så bär vi av mot Matfors hem till farmor och farfar på middag och myys. Inatt har jag sovit som en riktig ängel, åt sista gången runt 12 tiden och sen vaknade jag inte förens kl 05:30 och ville ha mat och efter de halv 10 :D
Gud vad jag är vacker!

Besöket hos Cattis & wilton

Hejsan, nu är vi hemma igen efter ett besök hos Cattis och Wilton och även familjerätten. Jag tyckte att det var skojj att träffa någon som är mer jämngammal med mig, han är ju bara 17 dagar äldre, men mktmkt större än mig tänk att det kan skilja så mkt! Jag fick ärva ett par jeans och ett par byxor plus en sån där liten jacka som jag har fast en i st 56 :) och en massa blöjor i min stolek som vart över efter att Wilton fått en stolek större. Efter att ha varit där ett tag så vart både jag och lille Wilton griniga så då ringde mamma och bad pappa komma och hämta oss, vi följde med hem till Beccis ett tag så vi skulle slippa åka hem eftersom vi skulle vara på familjerätten kl 15:00 :) På familjerätten gick allt bra och jag vart hungrig mitt i allt så mamma fick slänga fram tissen och ge mig mat :)
Jag och Wilton
Beccis & Cattis med mig och Wilton
Sista bilden är snodd från Cattis blogg http://cattisenwiklund.blogg.se/ eftersom mamma inte fick med nått kort när man ser våra ben helt, det kan ju vara kul att se stoleksskillnaden :)
// Lea

Hemma ifrån Maja & Joel

Hejsan nu har jag och mammsen kommit hem ifrån Maja och Joel, Angelica och Filippa kom åka dit idag och jag och mamma hade det super trevligt! Där bjöds det på kladdkaka och grädde till dom stora och kel och lek till oss små :) Mammorna surrade medans vi fick vara små kameramodeller :) Mamma & jag ska förhoppningsvis träffa Maja och Joel igen till helgen:) På vägen hem vart mamma sugen på tacos så pappa fick springa in på BiteLine och köpa med sig det till henne:)
Vi 3 :)

Maja & jag
mamma & Joel
Angelica & Ippa
Mammas mat :)

Varit på en prommis

Hejsan, nu har vi nyss kommit hem efter en prommis i det fina vädret, det var hur skönt som helst jag somnade så sött :) Just nu sitter pappa och försöker rapa mig eftersom jag vart lite hungrig efter promenaden så nu är jag nyäten oxå :) På promenaden så var det mestadels pappsen som drog mig i vagnen idag, han fick ta över när alla jobbiga backar kom haha ;) Cajsa vart jätte smutsig så hon var tvungen att bada. Här kommer det bilder:
Vackra jag

Pappa och jag



Cajsas lortiga mage

Cajsa tar sig en dusch


// Lea

Just nu

Ligger jag och krystar i babysittern :)
Imorse när jag hade morgonmys med mammsen

Svantes operation

Idag ska Svante göra sin operation. Operationen som mamma berättade om i ett annat inlägg. Han har ju patella grad 2 och måste operera båda sina bakben, men bara ett i taget. Så idag är det hans dag så alla vi här hemma håller tummarna för lilla Svante och det hoppas vi att ni oxå gör :)
Svante
Bilden är snodd från Moffa och Kattis hemsida www.katticke.se
// Lea

Fullspäckad vecka!

Ja som rubriken lyder, denna vecka blir fullspäckad. Imorgon ska pappa till Timmy och kolla på hockey, så mamma får tven och kolla på Sofias änglar och den hemliga miljonären, på onsdag ska jag och mamma hem till Maja och hälsa på henne och hennes son Joel, på torsdag ska jag och mamma åka och hälsa på cattis och hennes son Wilton med beccis och efter det ska vi på familjerätten! Och på fredag ska vi eventuellt hem till farmor och farfar och grilla om det blir finväder. :)
En liten bild på mig slår aldrig fel

Idag har det

inte hänt så mkt, mormor ringde och berättade att hon blivit magsjuk, vi som va där i lördags och allt så hoppas på det bästa att vi klarar oss det var ju bara 2 veckor sedan vi var sjuk i det! Farmor och farfar kom förbi på en snabbvisit förut iaf :) Mamma har tvättstugan idag och pappa håller på att lagar lite mat till dom två :) Idag är det ju måndag och alltså en unge i minuten, det toklängtar mammsen till kan jag lova:)
Jag idag:
Farfar & jag
Farmor & jag
// Lea

Bilder på mig i mammas mage


Hemma från gammelmormor

Nu har vi kommit hem ifrån gammelmormor, hon bjöd mamma och pappa på älgköttsgryta och efterrätt. Jag fick ett par strumpbyxor och ett par stora strumpor av henne.  Innan vi åkte dit så svängde vi förbi stan så mamma sprang in och köpte lite kläder till mig eftersom jag inte hade så mkt i st 56. Och just nu gör jag inte så mkt mer än att jag är lite grinig, tror att jag är lite övertrött faktist :(

påklädd och klar inför åkturen
Gammelmormor & jag
Cajsa och gammelmormors katt Gubben
Strumpbyxorna & strumporna
Kläderna som mamma köpte, så nu har jag inte bara rosa kläder
// Lea

Gammelmormor

Idag ska vi åka hem och hälsa på min gammelmormor Inger, det ska bli kul för det var så länge sen jag träffade henne :) Mamma och pappa ska även bli bjudna på middag där :) Här kommer dagsfärska bilder på mig:
Pappsen & jag

Mammsen & jag




// Lea

Besöket

Nu är vi hemma från besöket hos Uffe. Vi vart där bra länge, jag myste massor med mommo, och hon bytte blöja på mig för första gången! Vi gjorde inte så mkt så det finns väll inte så mkt att berätta, så här kommer det bilder ist :)
Beccis & Uffe kollar i pizza menyn
Uffe & jag
Beccis & jag
Jag myser i filten med bara blöja på
Jag sitter på pappsen
Titta jag står!

Willys/Uffe

Nu ska vi ta en tur ut till Willys och handla eftersom vi inte hann det igår för att vi blev kvar på pass länge hemma hos Ippa. Efter att vi har varit där så ska vi först åka hem och lämna varorna och sedan beger vi oss hem till Uffe och mormor, Uffe tänkte bjuda mamma och pappa på pizza idag :) Kram Lea

En gammal bild på mig som moffa fixat lite med:

Min dag

Hejhej, Idag har Ida varit och hälsat på oss, det var jätte trevligt mamma hade inte träffat henne på hur länge som hälst! Hon gullade lite med mig åsså klippte hon mammsen :) Men sedan vart det dax för oss att åka vidare ut till Sörbärge och hälsa på lilla Ippa, så vi sjussade hem Ida till Granloholm innan. Hemma hos Ippa var det jätte trevligt och mamma och pappa vart bjudna på tacos, hur snällt som helst av dom! Så nu har jag fått en till kompis! :) När vi skulle åka därifrån så såg mammsen att hon fått ett sms av Ida som ville att vi skulle svänga förbi henne i Granloholm igen för hon hade köpt pressent till mig, det var 2 jätte söta tröjor :) Slänger in en massa bilder:
Ida & jag


Ida klipper mammsen

Kläderna jag fick av Idisen

Filippa & hennes pappa Simon

Jag och Ippa håller armkrok :)






Ippas mamma Angelica & jag


UNDER UPPBUGGNAD

Ny design på gång.

Morgondagen & pyjamasen

Imorgon kommer mammas kompis Ida och hälsar på oss=) och efter det så ska vi åka ut till Timrå och hälsa på lilla Filippa, det ska bli super kul! Det blir även att åka på Willys och storhandla.Här är jag i min nya stinky pyjamas jag fick ifrån birsta igår:

och inte vill jag vara med på kort heller!

min söta rumpa!


Inotyolen vann mitt test

Inotyolen var bäst :)


Nu är vi hemma

Hejsan, nu är vi hemma i Bredsand igen. När vi kommit hem så tog jag mig ett mysbad med mammsen, och just nu gör vi inte så mkt mamma och pappa har tvättsugan och det tar ju sin lilla tid det med. Innan vi åkte ifrån Matfors så åkte vi in och hälsade på gammel morfar och Lippi. Dom hade ju aldrig träffat mig så det var första gången nu :) Gammelmorfar Hans hade varit förkyld och ville inte smitta mig så han hull aldrig i mig, med det gjorde Lippi :) Här kommer det bilder:
pappa & jag

Lippi tittar på mig :)

Lippi håller i mig

Deras katt Snibben

Gammel morfar

mamma & pappa köpte rosor till farmor som tack för hjälpen med Cajsa

mamma med mig och Cajsa


( den oranga dressen jag har på mig på korten är den som jag fick av faffan på birsta )

// Lea

En natt till.

Hejsan, pappa skulle kolla på hockey med faffan så mamma och pappa bestämde att vi skulle sova kvar här en natt till. Så idag åkte vi hem och hämtade lite mera grejjer och så, efter det åkte vi ut till Birsta och handlade lite, jag fick en dress av faffan som mamma blivit helt kär i efter att hon sett att Cattis son Wilton hade en sådan, lägger ut en bild imorgon och visar den :) jag fick även en ny pyjamas kommer bild på den med. Min snorighet har tyvärr inte blivit så mkt bättre än :(. Idag bjöd iaf faffan mamma och pappa på mat från blå kiosken, super gott enligt dom :) Men vi hörs imorgon! Kram Lea

Ändrade planer!

Hejsan, nu är det så att det vart ändrade planer för ikväll, vi tänkte ju igentligen åka hem efter att vi varit hos fammo och faffa men nu blir det så att vi sover över här ist. Det går nog bra vi får ta fammos och faffas stora säng och sova i mamma, pappa & jag :) Jag lovade ju att jag skulle lägga in bilder men kameran ligger på laddning så det har inte blivit några foton än. Imorgon ska vi kanske ta en sväng till Birsta, men vi får se hur vi gör:) Här hemma har det blivit en massa gotta för mamma och pappas del iaf det blev: tacos, marängsviss och smoothie :) Men vi hörs imorgon! Kram Lea

Snorig

Hejsan, kan börja med att berätta att gårdagens inlägg var det pappsen som hjälpa mig att skriva, för mamma vart trött och ville sova så hon tvingade pappa och hjälpa mig ist:) Inatt så märkte mamma att jag var jätte täppt i näsan, så hon väckte pappa som fick ta nässugen på mig och då vart det bättre, pappa droppade även i någon droppe bröstmjölk i min näsa som mamma sett skulle funka bra på Angelicas blogg http://gullinder.blogg.se/ , så vi tänkte att vi skulle fortsätta med det någon dag till och se om det blir bättre :) Idag har fastighetssnubben varit här och sprutat in en massa fogskum i ett hål vid listen under lådorna i köket, man hade känt att det var som nått tidningspapper i hålet och när han drog ut det så var det en Dagbladet tidning sedan 1987! Så problemet med att det drar kallt där verkar ju har funnits ett längre tag, han skulle iaf höra av sig i slutet på veckan för att se om det blivit bättre. Nu snart ska mamma till tandläkaren och efter det ska vi åka hem till fammo och faffa, där hemma är ju Cajsa som farfar åkte hit och hämtade när mamma och pappa var magsjuk, så hemskt mkt tack Pelle & Carina för hjälpen det var guld värt! Så Cajsa ska självklart med oss hem ikväll och gud vad vi längtar! Återkommer med lite bilder och så ikväll när vi kommit hem! :)

Läkarbesök

Hej! Idag har jag varit på läkarbesök på BVC och allt såg jättebra ut. När vi var där ville även mamma kontrollväga mig efter magsjukan och jag hade gått up 60 gram sen i fredags, nu väger jag 4400 gram. Efter det lyckade besöket på BVC åkte vi o köpte en jättefin blomma till mammas gamla grannar som hade gett oss massa kläder och en babysitter och en gåstol =) men när vi stog där o knackade på dörren så insåg vi att dom förmodligen hade åkt till fjällen under lovet, så mamma skickade iväg mommo och pappa för att lämna tillbaka blomman. När vi kom hem så skulle mamma titta på en unge i minuten och det tyckte hon var jättebra, hon satt och var lite tårögd och tänkte tillbaka på den dan hon fick upp mig på bröstet första gången. Tyvärr så får man ju aldrig knäppa kort på mommo så de blev bara en bild på mig när jag nyss bytt blöja. Imorgon ska vi hälsa på fammo och faffa så då kommer det in lite nya bilder. mommo

Bilder

Hej, imorgon ska jag till BVC på en hälsoundersökning :) efter att jag varit där så funderar vi på att åka hem till mormor och hälsa på. Just nu håller pappsen på att städa lägenheten och jag har nyss badat med mamma (= finns inte så mk mer att att berätta om, så jag bjuder på lite bilder ist :)


På bättringsvägen

Hejsan, nu är vi på bättringsvägen, jag fick ju tyvärr oxå en liten släng av sjukan, och mamma som knappt kan elr har kunnat ätit någon tappade nästan all mjölk! Men nu är den på G tillbaks som tur är, hon vart ju jätte ledsen, eftersom där är så himla viktigt för henne att kunna ge mig hennes mjölk och inte ersättning. Ja eftersom vi alla har varit sjuka och inte än är bra till 100 % så finns det inte så mkt att skriva om eftersom vi bara varit hemma och mått som pesten själv. Och igår mådde mamma jätte illa så hon fick och la sig redan kl 6 och låg i sängen i hela 14 timmar!Jag får väl skriva ett kulare inlägg när vi alla står helt på fötterna igen! :)
// Lea

Magsjuka

Hej, kan meddela att både mamma och pappa har magsjuka, därför orkar ingen hjälpa mig med bloggen! kram Lea

Upprörd!

Nu är mamma så himla upprörd! Mamma brukar ju snoka lite på http://micahs.se , en tjej som är 15 år och morsa och helt korkad enligt mamma, och nu fick mamma syn på att hon har satt sin dotter Kelly som är 3 månader i en sittvagn! Som desutom är vänd framåt, lilltjejen kan inte en sitta själv! Det fanns bilder när hon sitter i den och där ser man även att bälterna sitter typ vid öronen på henne! VEM FAN SÄTTER SITT 3 MÅNADERS BARN I EN SITTVAGN?! vilken idiot, gud vad upprörd man blir! Men nu ska vi inte prata mer om det. Just nu står pappa i köket först bakade han en kladdkaka, sedan stripps och hamburgare, och nu står han och gör egna piroger med tacoköttfärs fyllning i, han är så duktig min pappa! Föresten så har jag gått över till en stolek större i blöjor idag, så nu har jag stolek 2 :) Förövrigt så har vi inte gjort så mkt idag mer än att gått en promenad, vi gick lite längre än vanligt iaf (:





// Lea


Första badet med pappa

Nu har jag för första gången fått badat med pappa, han har ju inte vågat förut men nu var han redo, det gick bra till en början men sen vart jag jätte ledsen! Då vart ju mamma lite stolt för det blir jag ju aldrig när jag badar med henne hihi :)
// Lea