Åkpåse

Hej, idag har jag fått en jätte fin åkpåse av mamma, för mamma vill absolut inte att jag ska frysa i vinter och det är ju kanon när man går på dagis när man ska sova ute i vagnen. Det kostade 1200 och man kan ha den så länge man åker vagn, för den var stor och bra :) Fick även en liten rattgrejj men en massa coola ljud av pappa som han satt på min vagn, som jag var ute och körde förut :)
Jag kör bilvagn :)
Det är dun och fleece :)
// Lea

Dopbilderna

Mamma fick nyss en massa bilder av moffan, så gå in på hennes blogg och kika vettja =) http://sandradaniellacarol.blogg.se/

Min kompis Haylee

Min kompis Haylee har jag varit med idag, så här kommer en bildbomb med bilder på henne :)
Bästa städhjälpen!

Dopet

Hej, dopet vart kanon bra och jag var så snäll! Jag fick massa fina pressenter oxå =) Dock har jag inte så mkt bilder att bjuda på eftersom det inte knäpptes några med mamma och pappas kamera. Så dom ska mamma ska få dom skickade till sin mail om kanske 100 år ?? Får lägga upp en massa då ist :)
Jag
Mina pressenter, plus pengar och pressentkort.
Dom vill att jag ska bli lååång, fick 3 likadana måttband :P
// Lea

Inte idag

Hej, nu är jag såå himla trött efter dopet så jag orkar inte blogga nått, återkommer imorgon!
// Lea

7 månader!

För det är ingen vanlig dag för det är min sjumånadersdag hurruhurrahurra! Idag är det dagen innan dopet och jag har lite pirr i magen att jag ska grina hela dopet, men det går nog bra! Igår kom snällaste grannen Anna in med en liten doppressent till mig nämligen en liten bok, hur gullig granne har jag inte?! Och igår var mommo här och bakade med mamma så att jag kan bjuda mina dopgäster på nått :)
Boken jag fick av Anna!
Här kommer jag ålandes mot kameran!

// Lea

Mössa och vantar

Hej bloggen! Idag har jag varit och hälsat på min komis Wilton. Mammorna hade ju lagt en beställning till oss på mössa och vantar, som vi var där och hämtade :) Åhh jag var så himla fin i mössan, men mamma har glömt att knäppa kort med dom på :P Jag har även testat på att vara hund och ätit hundben som jag hittade på golvet :P
//Lea

Snart så!

Snart så är det dopdax för min del, redan på lördag är det ju, jösses vad tiden rinner iväg fort. Och jag blir ju sju hela månader på fredag oxå.
Och nu är jag på god väg att börja krypa riktigt isf för att bara åla, mamma märker att det händer mkt i min utveckling just nu :)
// Lea

Magont och Norraberget

Hej, idag har vi varit på Norraberget och fikat och kollat på djuren :) Men jag har varit supergrinig idag för jag har vägrat att vila, somnade i ca 30 min när vi var hos gammelfarmor som vi åkte till efter norra. Och nu till kvällen har jag stor skrike o gråtit samtidigt som jag har fiset. Pappa fick ta nässugen på mig för att jag vart så snorig av allt grinande :( Mamma gav mig jordgubbsyougert igår och jag är känslig mot jordgubbar så det är hennes fel, men hon trodde att magen gått till sig nu. För när hon har ätit jordgubbar och ammat mig sen så har jag fått sådär ont då med :(
Jag fick sitta i bilvagnen idag och vara stor, för mamam och pappa orkade inte böka med sig den andra :P
// Lea

Uttagsskydd

Hej, idag har mamma satt in en massa skydd i eluttagen eftersom jag är så otoligt nyfiken på allt så har jag varit nära på att stoppa in fingrarna där några gånger, men det är ju redan typ som ett skydd där men för att vara på den säkra sidan så är det lika bra.
*
Idag har jag varit på selånger men mamma och pappa, var ju där igår oxå som vi net. Jag fick iallafall en boddy av pappsen som han tyckte att jag skulle ha. Men det var ju pissväder började ju att tokregnan är vi var där och jag ville ju självklart se allt så jag tittade ju ut genom regnskyddet och vart böt :( Men lite vatten har ju ingen dött av.
Skydden
Boddyn, lite pojkig säker mamma att den är :P
// Lea

Mammas blogg

Hej, nu har mamma gjort det som hon har funderat på ett tag, nämligen skaffat sig en egen blogg. För det här är ju min som man ska kunna gå och kolla tillbaks i och se hur jag har utvecklas osv. Så hon kände att hon vill ha en egen som hon kan skriva av sig i! Gå in och kika på den www.sandradaniellacarol.blogg.se
// Lea

Selånger Marknad

Hej! Idag åkte jag och mamma in till stan en liten snabbis sådär vid 12:30 tiden. För jag hade nämligen ingen barnmat kvar och på tempo har dom typ två olika smaker för 6 månaders bara. Vart även en prinssessskylt och några bokstäver.
*
Imorse när mamma stog och bredde en macka så hade hon lagt ner mig på golvet, och vipps hade jag ålat mig till Cajsas vattenskål och välde ut hela den, då vart det blött, haha :) Har ju glömt att berätta att jag kan åla nu :) Jag är väl ingen mästare precis men jag tar mig iaf dit jag vill :)
*
Vi tog oss även en liten sväng på selånger ikväll, men det var massvis men folk och en massa ljus från alla karosellerna så jag och mamma åkte hem efter bara en liten stund. Vi var iaf där med Emma och Haylee :) Men dom stannade kvar ett tag till. Så det vart inget köpt idag, men tänkte åka in dit imorgon mitt på dagen ist för , för då kan pappa oxå följa med, han är nämligen chaffis ikväll till någon på jobbet.
Mami är snabb att hämta kameran :)
// Lea

Grattis Emma!

Grattis Emma på din dag! =)







Dopsång

Ja dopsång var nått som mina päron helt hade förträngt, eller rättaresagt dom visste inte ens att man brukar ha någon som sjunger på ett dop. Så idag när mamma frågade om Cattis ville komma så frågade hon vilken som skulle sjunga? Åherregud mamma satt där som ett stort frågetecken ? och frågade vadå sjunga ? och då sa hon att man brukar ha någon som sjunger på dopet. Mamma fick värsta paniken! Och fick sedan höra att hon sjungit på hennes systerdotters dop. Så mamma tjatade och tjatade på henne, och tillslut fick hon ett ja! Såååå tusenmiljoner tack för det cattis! Det kommer bli super!
Idag råkade mamma bädda ner mig när hon skulle bädda sängen :P
// Lea

Ätit bra

Hej, idag har jag ätit så himla bra, först gröt till frukost (brukar inte tycka om det längre men idag gick det bra) sedan en burk barnmat till lunch plus lite fruktpure sedan middag som bestod även den av en burk barnmat och fruktpure, sedan bröstmjölk och tillsist välling. Jag blir ju så otroligt hård i magen av majsvällingen så ikväll fick jag 50/50 av majsvälling och havrevälling. Eftersom jag har en sådan känslig mage så vågar inte mamma börja ge mig havre på en gång.
Testade badstolen som jag fick av Emma efter H, den var kanon!
// Lea

Lååång promenad

Hej bloggen! Under dessa dagar som jag inte har skrivit något så har jag och mamma egnat våran tid till att umgås med Emma och Haylee. Det har blivit lite promenader, som igår tex när vi gick endå från Granloholm till Bredsand, guud vad våra mammor är duktiga =) Idag har vi oxå varit på en liten prommis och sen bjöd pappa och mamma dom på tacos, mums. Sedan badade jag och Haylee lite, det var ju kul =) Sedan följade mamma med dom hem och fick en liten badstol till mig och en massa fina kläder, super snällt! Jag var hemma med pappa medans så när mamma kom hem efter en stund så kände hon att hon fått tillbaka massvis med energi och ork :) Det behövs faktist lite ensamtid ibland oxå :)
// Lea

Umgänge på stan

Hello, idag har vi varit på stan med Cattis och Wilton hela dagen. Wilton fick lite kläder men jag, jag fick ingenting ja :( Det enda som följde med hem var ett par kökshandukar. Men vi var ju inte där för att shoppa utan för att umgås med dom :) Vart en lunch på Charm oxå. Sedan kom pappa och hämtade oss och då åkte vi ut till Elgiganten och hämtade ut mammas telefon, ni minns den hon hade ca en vecka och sedan vart den knäpp? dom hade iaf bytt ut skärmen på den..
*
Och inte har din bostad varit här och kollat på vattnet inne i köket heller, sååååå jävla dåligt av dom!


// Lea

Premiär träff :)

Hej, idag har jag och mamma först varit ute med Cilla och Jouline på en promenad, vi gick även till en lekpark ett tag så att jag fick gunga och Jouline åkte lite kana och gungade hon med. Lite senare på dagen så träffade vi även Emma och hennes dotter Haylee. Vi bor ju ca 5 min ifrån varandra men hade endå inte träffas förens idag så det var premiär:) Det vart en promanad och lite lekpark med dom oxå, mycket trevligt det gör vi gärna om. Och Haylee busade lite med Cajsa och tyckte att hon var jätte kul, så söt så! :) Och nu har jag nyss somnat, redan kl 7, jag badade med mamma och vart jätte trött så vi får hoppas att jag sover för natten och inte vaknar och tror att jag bara har vilat ett tag :)
Idag när jag satt och åt majskrokar när mamma och pappa åt mat för
att jag vart så frestad :P
// Lea

Lekparken

Gokväll, jag har nyss varit ute med mamma och pappa i lekparken och gungat lite:) Vi gick även förbi Tass (Cajsas kille) på vägen och hans matte var inte så pigg så vi tog med honom till lekparken oxå eftersom att det är en bit att gå så vart den ju en kvällsprommis på samma gång :) Fick en hel del bilder med =)


// Lea

Detta händer inte!

Hej! När mamam satt och matade i mig lite lunch idag så såg hon att den är FULLT med vatten i väggen, det är som en stor bubbla plus gula prickiga fläckar i taget. Mamma skyndade sig att ringa din bostad som självklart hade lunchstängt just då. Men nu har hon fått tag på dom och en som jobbade där ringde upp mamma för en stund sen och sa att han fått felanmälan, mamma frågade om han kommer idag? ja det visste han inte ens :| Det ska fixas omgående tycker mamma, och när det väl är fixat så vill mamma att dom ska möggeltesta sedan, för mamma vill absolut inte att jag ska dra i mig en massa möggel, isf flyttar vi!


// Lea

Sockerkaka

Mamma var så sjukt sugen på en sockerkaka så hon drog ihop en smet nu på kvällssidan, när hon efter ca 35 min skulle kolla till den va var den helt ihopsjunken, haha mamma kan inte baka :P PS nu tycker hon jätte synd om sig själv!
// Lea

Ramar m.m

Hej bloggen! Igår var vi på Birsta och köpte kläder till mig som jag ska ha på mig efter dopet (alltså under fikat osv) Det vart även en kavaj till mamma och en tröja till pappa,hårfärg (oxå till mamma) och två st ramar från Ikea.
*
På kvällen igår åkte pappa på jobbfest så jag och mamma var själv hemma, ja skulle ju gå och lägga mig efter ett tag så mamma fick vara vaken själv och det tyckte hon inte om.. Idag ska vi åka och handla lite på Ica kvissleby men pappa måste piggna på sig lite till efter gårdagen först.
*
Vi har även fått reda på en tråkig nyhet som jag inte vill berätta om här i bloggen eftersom vi hoppas på att det ska lösa sig!
En ram med ett djup i med ett kort på mig när jag var ca en timme
och mitt och mammas band man fick på förlossningen i.
Ram till förstoringen
denna boddy fick jag av pappa igår, kläderna som jag ska ha efter dopet
vill jag inte visa, hihi :)


// Lea

En dag med mommo.

Hej, igår var jag och mamma med mommo hela dagen. Vi var på stan och fikade och små handlade lite. Mamma köpte en sockerskål och ett lim så att hon kan klistra fast bilder i min bok (mitt första år). Sedan bar vi oss hem till Uffe och Beccis där det vart middag både för mig och mamma. Mamma fick lax i ett laxpaket med massa go saker i och jag fick en burk kyckling och grönsaker plus lite plommon pure. Pappa skulle se fotboll nere på stan med en kompis så jag och mamma tog bussen hem kl 19:45. Då fick jag välling och sedan somnade jag efter ett tag :)
*
Idag är både jag och mamma trötta tror det kan bero på vädret så idag blir det bara till att vara hemma och ta det lungt.
Klistert finns att köpa på Bokia för 59 kr.
Sockerskål från rummet för ca 35 kr har jag för mig?
// Lea

Busunge

Hej, varje morgon efter att jag har klivet upp och tvättat mig och fått på mig kläder så lägger mamma mig i mitt babygym medans hon själv går och fixar frukost till sig själv som hon sedan kommer in och sätter sig och äter. Så i god tro så gjorde hon det precis som vanligt och när hon sedan kommer in en kort stund efter så ligger jag inte alls där längre, haha :) Jag har även varit busig och tage mamma och pappas skor och sugit på dom! Då sa mamma nej och tog ifrån mig dom så jag vart JÄTTE arg :(

*
Mamma hade beställt en förstoring på mig från Fuji direkt som kom idag i brevlådan :)

Mysig dag.

Hej, idag har jag och mamma vart med Maja och Joel på stan. Mammorna köpte mat som dom tog med sig och satt ute på en filt och åt, mysigt :) Jag själv låg och var trött och somnade efter ett tag medans mamma nästan sprang omkring med Joel eftersom han hade sånt tempo när mamma skulle gå med han i händerna :P Mamma köpte ett par jeans och lite små plock till sig själv och en mössa och vantar till mig tills i vinter.
*
När vi kom hem så sattes det igång och städas, det tog ett tag så mamam och pappa åt sen middag inte förens vid 8 snåret.
Kladd Kladd...
Min nya mössa med vantar till :)
// Lea