Fiskarna

Här kommer bilder på fiskarna som Angelica ville se :)


// Lea

Norrhassel

Hej, idag har vi varit hos moffan och Kattis i Norrhassel, där även lilla Signe och Jakob var och hälsade på :) Trevligt var det och jag badade mina ben lite i sjön :)Så här kommer det en massa bilder!



// Lea

Fiskar

Hej bloggen, nu var det ett tag sedan sist igen. Så jag tänkte kika in och betätta vad jag har gjort under tiden. Jag och mami har varit på stan med Cilla och Jouline två dagar i sträck torsdag och fredag. Igår hade vi supertråkigt på kvällskvisten så det vart en biltur lite här och var, bla till Hemmakväll för mamma vart sugen på godis och guud vilket underbart godis mamma tyckte att dom hade där! Vart även en sväng förbi graven där pappa hade varit snäll och fixat till Hampus grav. Sedan åkte vi förbi gammelfarmors stuga för mamma ville visa pappa den.
*
Idag har vi varit en sväng ut till Birsta och handlat en leksak till mig och hakklappar plus en skål som vi sedan köpte 2 st fiskar med tillbehör till :)
Hampus grav
Jag med en dum sol i ansiktet!
Mami och jag
Tummen upp för hemmakvälls godis
Jag leker
// Lea

Drack upp och somna

Nu när mamma skulle lägga mig så drack jag upp min välling och sedan la ja mig på sidan och somnade på engång! Det har nog aldrig hänt, för jag brukar ju ligga och snacka ett litet tag efter lällen ju :)
*
Förut idag så hade mamma lite sittträning med mig men hon lyckades inte fånga det på bild så bra tyvärr :(
*
Mamma tog mig på bar gärning idag när jag busade och rev ner saker, haha :)
Sitter
Välter
Och har kudd häng
Nämen vilken fin korg, den ska jag riva ner!
Åhh kom igen då!
Sådär ja nu har jag till allt, och ner ska du!
// Lea

Hundvakt

Idag kom grannen hit runt 11 tiden och frågade om jag och mamma kunde vara hundvakt ett tag medans dom skulle till frisören. Och det kunde vi ju för vi var ju endå bara hemma. Och det var ju söta Molly och gud vad jag tyckte om henne, jag slet och drog i henne men då sa mamam ifrån :( Men Molly brydde sig inte alls att jag gjorde som jag gjorde :) Sen var det dax för en prommis med mig på magen i bärsele, och ett hundkoppel i vardera hand fick mamma lunka på.
Molly
// Lea

Stan/prommis

Idag har jag och mamma varit en sväng på stan. Mamma köpte lite kläder till mig och lite små saker till sig själv. När vi sedan kom hem så gick vi upp på pizzerian med pappa och dom handlade mat, men faktist en sallad för mammas del nu när hon har varit så duktig och gått ut och gått så mkt :) Efter det tog vi oss en prommis ner mot stranden. På vägen träffade vi grannarna som har en liten hund som heter Molly på sex månader som mamma är kär i!
Ursöta Molly!
Nere vid stranden
Och vackraste jag!
Två pyjamaser och två boddys till mig

// Lea

Världens bästa tjej!

Ja idag blir världens bästa tjej (som givetvis är jag själv) sex månader!! Gud vad jag har gått och blivit stor. =)
// Lea

Hörtiga morsan!

Hej, ja idag har mamma varit hörtig minsann! Imorse tog hon med sig mig och Cajsa på en lång promenad på ca 2 timmar. Efter det så gick vi hem så jag fick äta lunch och vila lite. Sedan gick vi på affären och handlade lite mat m.m och när vi kom hem igen så ställde hon sig och lagade mat, då vart jag oxå hungrig så då fick hon laga gröt till mig och springa imellan spisen och mig för att mata mig och inte bränna maten. Sen kom pappa hem, mamma och pappa åt middag, efter det la pappa sig och gosade med mig medans mamma dammade,damsugade och skurade hela lägenheten plus en massa plock med leksaker. Efter det så gick jag och mamma på samma lång promenad som imorse, nu har hon nyss duschat av sig all svett och är helt slut, haha!
*
Idag när mamma gick och skulle hämta nått i köket så passade jag på att möblera om med gardinerna, haha :) Imorgon kommer moffan hit på sin lunch med en pärm med massa olika goda matrecept till mamma och pappa,som han hade lovat att fixa sen dom flyttade hit alltså i dec 2010 så ca sex månader senare vart den klar, bättre sent än aldrig, haha :)
Så här tycker jag att gardinera ska vara! :)
Hej!
// Lea

Lekpark

Hello, idag har jag,mamma och pappa varit på en långprommis, det var skönt att få komma ut för oss alla. Jag var vaken mest hela tiden men när vi snart var hemma så somnade jag givetvis och mamma har ju aldrig hjärta till att väcka mig så mamma och pappa satte sig nere vid stranden och inväntade att jag skulle vakna så att vi sedan kunde gå hem och äta oss lite lunch.
*
På eftermiddagen så åkte vi till nacksta och träffade Emil (pappas kompis) och hans söta lillasyster Thea. Vi vandrade bort till en lekpark och mamma lekte en massa med Thea, eftersom grabbarna inte verkade så peppade på det :P
*
Hmm vad mer har vi gjort tro? hmm jo nu kom jag på, igår åkte vi hem till Uffe och tog en fika och då fick jag gunga lite i en babygunga som står på hans gård, men det fanns tyvärr ingen kamera men så det får bli en bild nästa gång ist.
Jag ligger och leker på en filt
Busiga jag i min gåstol, jag letar ALLTID efter saker att riva ner :P
Jag idag i lekparken, men jag lekte inte
Söta lilla Thea
// Lea

Nu har jag lärt mig!

Hej, nu har jag äntligen lärt mig att rulla runt på mage! Och mamma vart jätte stolt över mig och berömde mig jätte mycket, så nu jag gör det mest hela tiden :) Mamma tyckte att det var så bra att jag kan det nu så att jag slipper bli så arg när jag inte lyckas. Jag har även börjat att sova i egen säng. Mamma lägger mig i den på dagarna när jag ska vila och det går bra, sen på kvällen får jag dricka välling i den och så somnar jag. Men jag vaknar ju ca 4 gånger varje natt och vill snutta på mammas tutte för då funkar inte nappen. Så då måste ju mamma gå och hämta mig och häromnatten orkade hon hämta mig och lägga tillbaks mig 3 gånger men sen vart hon så trött så då fick jag sova med henne. Och igår orkade hon inte alls så då sov jag bara i den dom 3 första timmarna.
*
Så idag har vi varit ute på babyproffsen och köpt ett till sätt med sängkläder till mig, för det sa mamma att man måste ha ett par riktigt fina av om man är så duktig och ligger i egen säng! Plus att jag fick en ny stolsdyna till min matstol då jag bara äter och ha mig på den gammla. Och ett par badankor :) 
*
Idag har Uffe och mommo varit här och vi gick ner till stranden men dock var vi lite sent ute så det var ingen sol kvar då, men det gör ju inget för jag får endå inte vara i den. Men mamma och Uffe tog sig ett dopp medans jag satt och myste med mommo.
Stolsdyan, som var såå skön!
Sängkläderna och ankorna
Och mammas ALLT, nämligen jag! :)
// Lea

Gudfader

Mamma och pappa har länge funderat på det dära med gudföräldrar. Och den enda rätta av alla kände dom helt klart var Uffe. Jag tycker om honom jätte mycket :) och det gör mamma och pappa med.  Så idag åkte vi hem till honom och frågade och han sa ja. Och då vart vi alla super glada! :) <3
// Lea

Lite snack

Hej, jag tänkte berätta lite vad vi har gjort dom här dagarna som jag inte har bloggat någonting på. Vi har varit hemma hos min gammelmorfar och Lippi, där vart mamma och pappa bjudna på fika men jag fick inte smaka. Där fick jag en kasse men en massa nallar och 3 st hemstickade tjockstrumpor, det var kul att träffa dom var det var såå länge sedan. Men när gammelmorfar skulle hålla i min så kom min ursöta surläpp fram rätt fort, haha :P
*
Vi har varit och lämnat Pastejen hos Uffe som har en kattlucka på sitt hus så att han kan få vara utekatt. Eftersom han vart galen och hoppade ut genom fönstret och bara satt och skrek vid balkongdörren och ville ut, så för hans eget bästa så fick han tyvärr flytta ifrån oss :( Så vi får hoppas att det går bra hemma hos Uffe!
*
Vi har varit på stan och jag fick leksaker och mamma köpte en sådan dära bok mitt första år ni vet? Men det var ju lite sent påtänkt att köpa den nu när jag redan är nästan 6 månader, mamma och pappa kommer ju inte ihåg allt.. :(
*
Vi har varit hemma hos min gammelmormor Inger på fika och lite sällskap, myspys :)
*
Hämtat ut ett gratispaket från Libero på Lindex som innehöll bla strumpor,blöjor,produkter,tvättlappar,bindor (till mamma) m.m
Gammelmorfar
Lite fikabröd som oxå fick vara med på bild :P
Jag och gammelmorfar
haha mamma och pappa i hissen påväg upp till gammelmormor
// Lea

Ny min

Hello, Igår åkte jag,mamma och pappa hem till morfar och Kattis stuga och badade (eller jag badade inte med mamma och pappa gjorde) Och det tyckte dom var skönt. Men tyvärr så blir jag fortfarande jätte ledsen när moffan ska hålla i mig och det är ju super tråkigt :(
*
När mamma skulle visa en bild på en hund för dom så funkade inte touchen på henness mobil helt plötsligt :O hon har lixom haft den i en vecka och den  har mest bara legat, så idag åkte vi dit hon hade köpt den och igentligen ville hon ha pengarna tillbaks men dom var tvungna att skicka in till på lagning sa han.. Så vi får väll se hur det blir med den saken, moffan har iaf lovat att mamma ska få ta en av hans telefoner som han ska komma med till henne imorgon, suuuper gulligt! Men nu har ju pappas mobil börjar balla ur oxå :S det verkar som om att mamma och pappa inte ska ha några telefoner överhuvetaget!
*
Idag har vi varit och handlat på Ica Maxi där vi stötte på morfars kompis Kenta och det tyckte mamma var lite små kul, för det var så länge sen hon såg han sist :) Och nu på kvällssidan så åkte pappa och kollade på fotboll med grabbarna nere på stan någon starns och jag och mamma har badat på och myst för oss själva :) Pappa har ju semester nu i en vecka :)
HAHAHA, en less moffan! (ej tillgjort för kameran)
Kattis och jag :)
Jag är verkligen en riktig solstråle! =)
Moffan står ute och grillar lax i regnskuren son kom
Kollar läget
Jag i mitt gym
Min nya min som jag gör :P
// Lea

Rörigt inlägg :P

Hej, nu var det ett tag sedan jag bloggade (igen) men när det är så fint väder så är vi nästan aldrig hemma och när vi väl är det så är det sovdax. Men under tiden så har vi hunnit med att: vara på straden 2 dagar i rad men självklart så satt jag och mamma i skuggen fast när det var dax för mig att sova i min vagn så la sig mamma i solen så hon har sett ut som en kräfta, vi var iaf när med Cilla,Tomas och Jouline : och vi har varit hemma hos Maja och Joel och köpt hans lära gå stol som jag älskar :DJag har även börjat med majsvälling, från början fick jag 55 ml men nu har mamma ökat till 110 ml men jag får det mest när jag ska sova men jag vill endå ha mammas tiss efteråt =) Idag har vi varit på Birsta och köpt vällingsburk plus att mamma köpte ett par skor åsså fick hon 2 st jeans shorts av pappa och han hanlade ett par byxor och shorts till sig själv. När vi kom hem så gick mamma och pappa upp och köpte fetmat på pizzerian och jag låg och sov i min vagn, sedan gick vi ner till stranden ett tag och när vi kom hem så rensade mamma ut sin garderob och det vart en hel del att kasta. Just ja förut idag så hoppade Pastejen ut ifrån fönstret och vi bor ju högst upp men det gick bra, pappa sprang ut och hämtade han, men det verkar som om att han vill vara utekatt :( Å jag hull på att glömma att berätta att jag har fått en vagn HELT gratis av en gammal jobbarkompis till pappa, den var jätte fin det är en sittvagn men som min bilbarnstol passade perfekt att ha i och den satt fast super bra så jag fick sitta i den idag på Birsta eftersom mamma tycker att jag är för liten för att sitta i en sittvagn som hon inte kan ha vänd mot henne så att jag ser henne. Men den tar jätte liten plats i bilen iaf så det är perfekt när man ska på nån snabbrunda att ha bilstolen i:)
Joel
Deras hund :)
Cajsa kör bil med pappsen
Farfar var och hälsade på oss idag :)
Tut Tut här kommer jag!
// Lea

Sjukling

Hej, imorse när jag ville ha mat vid 5 tiden så kände mamma att jag var såå varm på pannan, så hon klev upp med mig och ta tempen och mycke riktigt så hade jag feber 38,5 i temp just då. Så mamma gav med en alvedon i rumpen som hon inte riktigt vet om den han lösas upp eftersom det kom bajs typ 2 min efter menmen. Så mamma ville göra lite extra för mig idag så vi fick på affären och köpte fruktdryck så hon gjorde glass till mig, gott :) Och senare fick jag en till alvedon då tempen låg på 38,6 :( Nu ska jag snart bada med mammsen innan hon ska försöka natta mig :)

* Just ja pappa har bokat dop till mig så den 27/8 blir det av :)
Sjuka jag :(
Pärondryck
I isglassform
Blir en mycket god glass! :)

Vaccination

Hejsan, idag har jag ju vaccinerat mig som jag berättade igår att jag skulle göra. Det gick rätt bra men jag skrek så att jag tappade andan :( Den där lillalilla knölen som jag har i munnen sa läkarn att jag förmodligen var född med, ett liten skönhetsfel kan man ju kanske säga? Eller så kunde det vara tandlag eller vad hon sa. Och mamma frågade vad hon kunde göra för att jag inte ska vakna så mkt på nätterna och vara hungrig och hon fick till svars att testa ge mig ersättning på kvällen pga av att mjölken är så tunn då. Men det har ju vi redan testat och jag tycker ju inte om den alls :O.
*
Innan vi åkte på BVC så svängde vi förbi stan ett tag där mamma köpte strumpor och trosor till sig själv plus ett en liters mått som saknades i köket. Vi svängde även förbi gammelmormor en snabbis :)
*
Och mamma får fortfanade inte in några bilder :S:S Någon med samma problem?

Nått fel?

Hej, det är nått fel så man kan typ inte lägga upp bilder nu, dom som vart har mamma suttit med och försökt få in hur länge som helst nu så det kommer mera imorgon ist! Just nu har mamma gjort en rabarberkräm av lite av barbrerna som hon fick med sig från Alby, men resten fryste hon in så länge.
*
Imorgon så ska jag vaccinera mig, Men det går nog bra! :)
Igår när jag och mamma badade
Jag plaskar =)
HAHAH jag dör, kolla in denan bild! ( jag är nere på golvet som ni ser) :P
// Lea

Alby m.m

Hej! Nu var det ett bra tag sedan jag skrev mina kära läsare. Och detta beror ju på att vi varit i Alby enda tills igår :) Där har vi haft det kanon bra jag och mamma. Det har ju varit härligt väder och jag har varit mycket naken med bara en solhatt på för guud så varmt det var! Vi har varit på caffe och lite smått och gott :) Vi åkte även och hälsade på min gammelmorfar och hans fru och det var ju kul :)
*
Idag har vi varit på Birsta och mamma har shoppat en ny mobil,jeans,kofta,klänning m.m Jag fick oxå en jätte söt klänning. Men vet vi vat pappa hade gjort när jag och mamma kom hem igår då? Jo han hade köpt en klänning och ett bar byxor med en tröja till mig och hett på sängen och en bikini och ett par trosor till mamma :) Men nu ska jag sova för nu har jag nyss badat med mamma så jag är jätte trött! Så det kommer ett inlägg imorgon ist med en massa bilder då det inte finns tid för det nu :) NattiNatti :)