Pappas skor!

Igår fick jag testa pappas skor som han har haft när han var liten :)
Mamma sätter på mig skorna
Nu sitter dom på plats
// Lea

Barnet flög ur sin barnvagn!

HejHej, igår blev det inget blggande. Men så här såg våran dag ut iallafall, mamma och jag åkte hem till mormor med bussen. Och på bussen så hoppade det på en till barnvagn brevid min. I den satt det en mörk liten pojke på kanske 6-7 månader. Han satt upp i sin vagn utan varken bälte på sig eller någon såndära nivet som man kan hålla i sig i men en gren mellan benen typ? Och rätt som det var så fick bussen stanna till lite, men det var inte alls någon tvärnit. Och vad händer inte då? Jo det snackars lilla pojkens vagn tippar frammåt så lillstackarn FLYGER ut ur sin vagn rätt ner på golvet men en jädrans fart och slår sig och blev självklart jätte rädd! Hans pappa plockade upp honom från golvet och försökte knappt trösta honom, mamman bara kollade på utan att säga ett enda ord. Lillpojken gråter helt hysteriskt hela vägen in till stan för det var alltså i Bredsand detta hände, och ingen av föräldrarna gör nått! Och fy vad man mamma vart arg! Pucko föräldrar, spänn fast erat barn och sluta lasta vagnen men så mkt skit! Nog om detta. Hemma hos mommo på bjöds det iallafall på god mat och jordgubbar. Sedan så begav vi oss ut i det fina vädret. Dom köpte sig en glass som dom satte sig och åt. Sedan kom mamma på att hon ville gunga när hon såg gungerna, haha töntigt va? men både mamma och mormor gungde och tyckte det var skitkul, haha! Sedan kom pappa och hämtade oss. Hemma så åt dom upp tacco resterna och jag fick banangröt. Efter det så vart det en superlång promenad hem till pappas jobbarkompis som hade lackat om sin raggare som pappa ville se. Och fint vart det :) Där fick jag även två st nallar av Björn :) Just ja, jag hull på att glömma att berätta att jag nu kan ta tag i nallarna som hänger ner i mitt babygym och även ta tag i mina fötter och ben som jag nu vill göa hela tiden :)
Mommo & jag
Puss på mig
Jag fick rida på mommos axlar =)
Haha, små töntarna gungar :P
Nallarna som jag fick av Björn
// Lea

Inköp

HejHej, idag har vi varit ute på Birsta, där fick jag en massa leksaker och två st fina boddys. Mamma köpte oxå en massa kläder som hon har glömt kvar i bilen och orkar inte hämta dom :(. Pappa fick en kepa
och pastejen fick godis,kattsand och mat för tjocka katter, haha :P Cajsa fick oxå en påse godis.
Mina nya fina leksaker, plus en ny tallrik
Boddysarna
Pastejens och Cajsas saker
// Lea

Bilder ist :)

Hejsan, idag har vi inte gjort någonting här hemma. Pappa har skjussat upp Jessica till student balen, han lånade faffans raggar bil :) Och jag och mamma har bara varit hemma hela dagen, elr ja vi tog oss en promenad förut idag. Micke och Kalle var här på besök idag oxå, dom försökte fixa nånting men pappas ps3 men dom lyckades inte =/ Ja så mycket mera än det här har jag inte att berätta så jag slänger upp lite bilder ist :)
Två bilder sen igår när jag drack vatten helt själv :)
Och bilder sen idag på mig :)
// Lea

I brevlådan

Idag fick mamma sin Goodiebag i brevlådan som bestog av ett shampoo en en duschkräm. Men eftersom mamma bara använder shampoo från frissan så får pappa testa det istället! :)
Goodiebagen
Produkterna (dålig bild, jag vet)
// Lea

Från igår och idag

Hej, igår åkte jag mamma,Cilla och Jouline ut till Birsta. Jag var faktist ovanligt lungn men Jouline därimot var faktist rätt grinig, det är nog alls hennes tänder som gör ont, för dom håller på att komma upp. Där fick jag ett par shorts,en boddy och en blus. Mamma köpte ett linne,en kofta,trosor och hårnålar, även pappa fick pressenter av mamma och det var en parfym,en tröja och en par låga strumpor. Igår kväll åkte mamma och Cilla in till stan och solade lite, så pappa fick ha mig själv i någon timme, och det gick ju bra:) När mamma kom hem satte hon igång med diskberget som tog över en timme att diska plus att hon städade, hon vart klar halv 12 och då hade ju pappa redan somnat med kläderna och allt på när han nattade mig, så mamma väckte han och frågade om han inte skulle ta av sig kläderna. Idag så klev mamma upp tidigt och duschade och fixade till sig lite medans jag låg och sov. Mammas lärare skulle ju komma hit idag med papper till mamma men hon hörde aldrig av sig.. Mamma väckte mig iallafall kl 10.00 för då var det snart dax att åka in till stan, vi skulle med halv 11 bussen. Eftersom mamma och pappa skulle skriva på kontraktet på lägenheten. Förut så stod ju BOS för kontraktet eftersom mamma och pappa inte fick någon borgensman när dom skulle flytta hit. Men nu har dom visat att dom sköter sig och att dom betalar hyran i tid, så nu fick dom ta över kontraktet själva :) Efter det så lunchade mamma med pappa. Sen skjussade han kom oss :)

Mina nyinköpta kläder
Pappas pressenter
(mamma orkade inte knäppa kort på sina grejjer)
Dagens jag
// Lea

Fullt upp!

Hej, mami hinner inte hjälpa mig med bloggen idag, för hon har fullt upp! Men idag har det blivit en massa shopping m.m men återkommer om det imorgon när det finns dit för det! // Lea

Lång promenad

HejHej, idag har jag,mamma,Cilla och Jouline varit på en långpromenad,vi gick runt runt i flera timmar. Satt även utanför Cilla ett tag och mittemot där så vart det hundträff kan man säga! Så Cajsa fick leka av sig lite. Sedan vart det pizza för mammornas del. Nu har jag nyss ätit en hel portion gröt så nu är jag mätt och väldigt glad! :)
Jouline
Söta Jouline springer iväg
Jag =)
En sovande liten jag
Cajsa ochTass
Dom andra två vovvarna
// Lea

Stan med Jouline & Cilla

Hejohå, idag har jag och mami varit på stan med Cilla och Jouline. Det hela började iallafall med att vi stressade som 4 tokar ner till bussen för att hinna med den! Och det gjorde vi oxå :D På stan vart den lite shoppnig som ex en filt till mig som mamma ska hänga över vagnen om det blåser mycket osv och lite små plock till henne själv. Just nu har vi nyss kommit hem ifrån en promenad. Det var meningen att mamma och pappa skulle försöka söva mig eftersom jag var ledsen och dom lyckades. Men dom hade ju tänkt att jag skule fortsätta sova när vi kom hem, med nu är jag jätte pigg igen! Och inga kort har det blive knäppt heller, fy på min mamma! Mammas tjejgrejj har kommit igån nu efter graviditeten föresten, så nu gäller det att jag är snäll på dagarna, för nu är henns tålamod nere på botten, haha :P // Lea

Åkte buss till Maja & Joel

Heej, idag åkte jag och mamma och hälsade på Maja och Joel. Vi tog bussen det och det gick ju bra, men det tog oss en hel timme att komma dit härifrån. Idag så pussades jag med Joel, hihi :) Jag kollade lite på hans leksaker oxå :) Sedan vart det en prommis. Just nu ska ska jag försöka sova, har nyss ätit lite ersättning, eftersom jag är så grinig på kvällarna så håller mamma på att kolla om det kan bero på att mjölken blir ju så pass mycket tunnare på kvällen, och jag äter ju inte så mycket åt gången utan lite och ofta och om jag får tissen så brukar jag bara somna ifrån det ett tag pch sedan vaknar jag och blir ledsen. Så nu ska hon kolla om jag vill ha lite fetare mat på kvällarna. Fast nu åt jag ca 120 ml ersättning, och nu är jag grinig endå. Så det kanske inte beror på det endå, jag vet inte?
Jag och Joel
Joel
Jag blir arg och röd i ansiktet
// Lea

Överraskade

Hej, idag så har varit hemma hos Micke och Alex. Vi vart där ett litet tag och Alex klippte mamma. Efter det så åkte jag,mamma,pappa och Micke till farmor och farfar och överraskade dom :) Där även mammsen snikade åt sig en middag till dom, haha :P Det vart Grillat iaf, gott såg det ut att vara men jag fick inte smaka :( Dom fick även efterätt som bestod av glass och jordgubbar, men inte ens det fick jag smaka :( Och väl efter att mamma ätit upp så kom hon på att man inte ska äta jordgubbar när man ammar =/ men det var så pass lite så det är nog lungt? När vi kom hem så tog jag mig ett kvällsbad med pappsen och det var skönt :) Imorgon så ska jag och mamma ta bussen hem till Maja och Joel:) Min mamma har blivit så himla dålig på att knäppa kort, men jag lovar att jag ska säga till henne på skarpen så att det blir förbättring på det!
Så jag bjuder på en gammal ist
// Lea

Nu har jag fått

En saccosäck =) Den är jätte mysig! Jag fick även en fin handduk :) Nu har jag testat banangröten, och jag tyckte om den, men smakpartionen som stog på förpackningen var väldigt stor, så jag orkade inte äta upp allt, eller orkade gjorde jag säkert, men jag skulle ju äta på mammas tiss oxå :)

Jag i min härliga saccosäck
Jag äter banangröten
Min nya handduk
// Lea

Stan med Gammelmormor

Gomorrn, Igår så fanns det ingen tid för att blogga. Så jag tänkte berätta nu ist vad vi gjorde. Jo jag och mamma var på stan med min gammelmormor. Det var jätte mysigt, vi gick och strosade omkring ett bra tag. Det blev även lite lunch och en mjukglass, för 2 två. Gammelmormor gjorde även 2 kap inne på Cubus och fick tag på ett par jätte fina byxor för endast 79 kr och en fin tröja för ca 6o kr :) Men mamma och jag hittade ingenting. Mamma träffade även en tjej som kallas för Etta som hon har gått på samma skola som i lågstadiet och grundskolan, och det tyckte mamma var jätte kul! För det var så himla länge sen hon träffade henne sist :( Innan pappa skulle hämta oss efter att han slutat jobbet så slank vi in på Ica esplanaden och handlade mat,blöjor m.m. Det vart även en kartong med banangröt som jag ska få testa sedan, spännande! Dagen idag har vi inte hunnit planerat riktigt än, men det blir nog en liten tripp ut till Birsta för att försöka hitta en saccosäck till mig :)
// Lea

Lite Shopping

Idag när vi var på stan med mommo så handlade mamma lite, det blev ett par skor till henne själv, en ögonbrynspenna (åxå till henne såklart) men ett par strumpbyxor till mig och haklappar. Idag på stan så fick jag jätte mkt beröm av folk för att jag är så himla fin, men det vet jag ju redan :) Men tyvärr så frågade några om jag var en pojke, förmodligen för att jag hade blå/grön boddy på mig och ett par sockar med bilar på. Men eftersom jag spyr så mkt så tar man väll vad man haver, inte sant? Idag har jag testat majspure, som enligt mig borde hela bajspure för uscha vill illa det smakade!
Strumpbyxorna (som jag var jätte fin i)
Hakisarna
Mammas brynpenna
Och mammas skor
// Lea

Något för hela familjen kanske?

Jag skulle vilja ha en sackosäck. När vi var på stan idag så testade mamma att lägga mig på en barbapapa säck på Åhlens, och jag gillade den, den var så mysig. Men mamma vågade inte köpa den till mig eftersom att den är så pass smal så jag kan ju rammla av den! Så när hon kom hem så googlade hon runt lite. Och hittade en jätte stor på en sida, så ta en titt på den! Kolla här! =) // Lea

Mormor

Hejhej, idag klev jag och mamma upp strax före kl 8.  Några timmar senare vart den en prommis med Cilla och Jouline plus lite glassätande för dom över 1 år och äldre. Efter det så tog jag och mamma bussen till Uffe där mommo var. Vi gick ner på stan en snabbis för att få lite tidsfördriv innan pappa skulle hämta oss efter att han slutat jobbet. Pappa tycker att det är så konstigt att mamma nu har lagat mat 3 dagar i rad, hon som nästan aldrig lagar mat annars! I måndas vart det kyckling med curry igår vart det hemlagat mos med ungstektfalukorv och idag stekt lax med pressad potatis och hollandaisesås. Mamma brukar ju max sträcka sig till vatten macaroner och korv, haha! Cajsa fick stanna med mormor idag, för imorgon ska vi gå på stan och mommo ska bjuda mami min på mat. Så Cajsa ska vara hemma med Shiba för då skäller hon ju inte iallafall. Och på fredag så ska vi evt på stan med Cilla och Jouline :) Ja eftersom att den inte var planerat att vi skulle åka till mommo så följde ju inte kameran med, så tyvärr har jag inga dagens kort att bjuda er på :(
// Lea

Bilder från ihelgen

Nu har mammsen fått bilderna av Kattis sen ihelgen, så här kommer dom:
Moffis & jag
Jag
Jag och Svante
Jag myser
Kattis och jag
Svante vart lite avis att moffa gullade med mig
Jag
Moffa matar mig
Moffan är glad!
Moffan och jag kollar på elden
Cajsa äter mat
// Lea

Ner Bajsad!

Hejohå, morgonen började med att jag vaknade kl 07:40 så då klev jag och mami upp. När mamma hade tvättat av mig och satt på mig kläder så la hon ner mig i mitt babygym, när hon sedan kollade på mig 08:10 så såg hon att jag nästan hade somnat. Så då bar hon in mig till mamma och pappas säng och la ner mig där, det var ju meningen att hon sedan skulle gå och göra nått annat men hon somnade kvar där med mig och vi vaknade inte förens stax efter kl 11! Efter att vi sedan vaknat så frågade Cilla om vi ville gå en prommis, mamma sa att hon bara skulle hoppa in i duschen och sedan kunde dom gå :) Mamma tog en snabbdusch och sedan bar vi iväg ut. När vi kom hem så tog mamma tag med disken medans jag somnade i min babysitter till den rinnande kranen och det skrammlande porslinet. Efter att mamma var klar med det så vaknade jag oxå, och guuud vad jag hade bajsat mycket! Mamma började torka lite med en tvättlapp men märkte snabbt att det var totalt lönlöst, så hon satte ner mig i handfatet för att skölja av mig istället, och det var inte populärt från min  sida kan jag lova er! Men ren vart jag. Efter att mamma och pappa hade ätit middag så kom fammo och faffan på besök ett liten tag. Det var ju ett tag sedan jag träffade dom sist. Och när dom åkte hem så tog jag och pappsen oss ett bad tillsammans :)
Lite snuskig bild kanske, men så här såg det ut efter att mamma försökt
tage bort lite :P Det är skönt att bajsa tycker jag! =)
Bada lite med pappa
Jag och fammo
// Lea

Tillbaks

Hej, nu är jag tillbaks i bloggvärlden igen =) Vi har ju som ni vet varit i Norrhassel i moffan och Kattis stuga och det har varit jätte mysigt, lite synd bara att det har varit så dåligt väder. Jag och mamma sov nere i lillstugan och det gick ju jättebra. Moffan fick testa att mata mig lite oxå :) Mamma har tyvärr inte knäppt nå mycket bilder alls utan dom knäppte mera med deras kamera, så Kattis ska väl skicka dom till mamma nått snart hoppas jag :) Igår när vi kommit hem när pappa skulle natta mig sådär vid sju snåret så bara skrek jag enda till stax före halv 12 tiden typ. Mamma och pappa testade allt men inget funkade! Saknade jag lantluften? ja kanske, men det kommer ni aldrig att få svar på. Idag har jag och mamma varit med Cilla och Jouline, först var dom här medans vi väntade på att moffan skulle komma hit med mammas jacka men nycklar och plånbok som hon glömde kvar i stugan. Sen nu på kvällskvisten så gick jag och mamma dit. Men jag var övertrött och mamma fick mig inte att somna där borta eftersom jag var så grinig, så pappa fick hämta mig och åka lite bil med mig. Så mamma fick vara utan mig i ca 2 timmar och det behövde hon faktist, så att hon fick nya krafter igen :) Cilla och mamma kollade på underbara En Unge i Minuten och guud vad mamma älskar det programmet. Idag när pappa kom hem från jobbet så hade han även varit på affären och handlat mat, och gullig som min pappa är så hade han köpt en bukett med blommor åt mammsen :) Men nu ska jag och mamma gå och mysa. Nattinatti
Kattis och jag
Moffis och jag
Blommorna mamma fick av pappsen
PS. Som ni ser så tillät jag att moffa och Kattis fick hålla i mig den här gången :)
// Lea

Duktiga jag!

Idag när jag låg i mitt babygym så testade mami att lägga mig på magen, jag brukar ju inte tycka om det så mamma testar typ aldrig. Men nu var det länge sen sedan sist, och jag hull upp mig jätte bra, Duktiga jag! =) Idag har vi varit hemma hos Cilla och Jouline och vi gick även på en prommis, men det är ju inte super fint väder idag tyvärr. Mammas kamera befann sig där hemma så det var ju skönt :) Just ni sitter vi och vänar på att klockan ska närma sig se så vi kan åka till Moffan och Kattis stuga snart.
Jag håller upp mig jätte bra!
// Lea

Hoho kameran?

Hejsan, idag har jag och mamma varit hemma hos söta Jouline som fyller ett år idag, stora tjejen! Där blev mamma bjuden på jätte god tårta jag jag fick smaka en liten liten gräddklick. Efter att ha varit där en stund så tog vi oss en promenad med dom, så skönt. Imorse när mamma skulle ta vatten så fanns det inge vatten i kranen, så mamma gick ner och kollade i trappen om det fanns någon lapp där om avstängning, men inte då. Så hon ringde på och frågade grannen om han hade vatten men den hade inte han heller. Efter ett tag så stod den en avloppsbil här ute och hull på, så när klockan var halv 12 så sattes det på igen, och gud vad det stank avlopp i trappen och i källaren. Nu när mamma skulle lägga in dagens bilder på datorn så fanns inte kameran i skötväskan, så hon måste ha glömt den hemma hos Cilla och Jouline hoppas verkligen på det iallafall! Imorgon så beger jag och mammsen oss upp till moffan och Kattis stuga i NorrHassel, ska bli supermysigt. Pappa ska vara kvar hemma och kanske unna sig några pilsner, för det är han ju värld :) Vi blir kvar där enda tills på söndag så det kommer inte bli något bloggande förens vi kommer hem igen så ni vet :) // Lea

Snåla läsare!

Fy vilka snåla läsare jag har på att ge mig några kommentarer! Är det så jobbigt? eller är min blogg så tråkig? varför läser ni den då? Komigen nu era mesproppar och ge mig en MASSA kommentarer!!!!! Ellenor (mammas moster) jag vet att du läser den, men du har aldrig gett mig någon kommentar, så ge mig en nu :) Tack på förhand alla läsare.
// Lea

Hemsk kväll!

Guud vad jag var ledsen igår! Mamma har aldrig sett mig såhär ledsen föut. Hon försökte med ALLT! Babygymmet,babysittern,gå ut på balkongen, ha mig nära och sjunga för mig,ge mig tissen och att bada med mig. Men ingenting fungerade. Så mamma väckte pappa, för mamma vart så arg och förtvivlad så att hon nästan började grina, så hon var faktist tvungen att få lite avbyte efter att ha kämpat i några timmar! Jag skrek mig helt svettig och helt röd vart jag, och stel som en pinne. Mamma gapade till pappa att kliva upp och ta ur barnvagnen ur bilen som låg kvar där sen vi åkte med pappa hem ifrån kyrkan igår. För hon tänkte gå ut på en prommis sådär vid 24 tiden. Men av ren ilska drog hon fram damsugarn och satte på den och då blev jag faktist tyst efter ett tag! Stackars mig :(
// Lea

Överraskade Pappa!

HejHej, idag gjorde vi det! Jag och mammsen och även Cajsa tog bussen härifrån för första gången! Somtur var så kom det en låg buss fast en långfärdsbuss. Så det gick iallafall jätte bra!Mamma har ju gruvat sig såå länge för att ta bussen med vagnen. Om man visste att det alltid skulle komma en sådan buss så är det ju inga problem. Vi tog iallafall bussen till pappas jobb och hälsade på honom. Han vart jätte fårvånad, men visade stolt upp mig för sina arbetskamrater =) Jag och mamma kom dit kvart i ett och vart kvar där till klockan 4, vi var även med på deras friskvårdstimme, som bestod av en seg kort promenad till Hemköp i Granlo, och vad tror ni att dom gjorde där? Jo dom köpte mjukglass! Haha det kan inte jag och mamma kalla friskvård iallafall. Men jag var nöjd att jag fick vara ute i så pass många timmar idag. Ja så mycket mera än det har det faktist inte hänt idag.
Mamma tjuvknäppte kort på pappa när han jobbade =)
Pappa och två av hans arbetskamrater
Och jag smaskar lite blåbärspure
// Lea

Cilla och Jouline

Hej, idag så har jag och mamma varit med Jouline och Cilla. Mamma brukade väll umgås lite smått med Cilla för många år sedan, men nu så kom dom ju på att dom bor ju faktist ca 2 min ifrån varandra och hon har ju oxå barn. Lilla söta Jouline som fyller ett år nu i veckan! Vi var mest ute på promenad, men vi gick även hem till dom en liten stund :) Både jag och mami hade det supertrevligt! =) Så vi ska träffas oftare, helst typ varje dag så man iallafall kan gå på en promenad tillsammans :)
Fina Jouline
Jag och Cilla
// Lea

Igår gjorde jag det!

Ja igår fick jag testa två tsk med blåbärspure, Och det var jättegott!
Gott!
// Lea

Härligt väder!

Gud vilket underbart väder det är idag! Jag och mamma plus Cajsa har varit ute och gått i några timmar. Mamma ville helst vara ute längre med det ville inte jag! Men mamma tänkte iallafall att vi kunde testa att åka med bussen och hälsa på pappa på jobbet, och att vi sedan kunde åka tillbaks med han hem. Men då kom mamma på att bilbarnstolen är ju här hemma så det blev tyvärr inget av med det idag =(
Jag ligger och tar mig en tupplur i vagnen en stund
Och där ute är det en båt, ser ni den ?:)
Cajsa
Sen vaknade jag och ville ha mat, så jag fick äta ute idag ;)
// Lea

Underbar morgon

Godmorgon! Idag vaknade jag strax före kl 6 och ville ha mat, och då kände sig mamma jätte utvilad och pigg så då klev vi upp. Jag fick lägga mig i babygymmet och morgon gymma lite medans mamma tog sig en macka och en kopp the framför Vakna med the voice. Just nu ligger jag och ta mig min första tupplur i min babysitter medans mamma gungar den, och när jag vaknar så är mamma sugen att gå ut i den underbara fina vädret. Men jag skulle behöva mera blöjor för dom börjar ta slut, men Tempo öppnar ju inte förens kl 9 elr vad det är. Mamma tänkte gå upp en stolek i dom idag och köpa stolek 3 ist för st 2 :)

ps. mamma kan fortfarande inte ladda upp bilder, någon mer som har haft samma problem? =/
// Lea

Funkar inte

Hejsan, idag har mamma,pappa och jag varit ute i Birsta. Där handlade pappa ett par jenas till mami eftersom hon inte får på sig ett enda par som hon hade innan hon väntade mig =/, hon fick även en blus och en paraflax så att jag kan sitta i bärselen när vi går ut med Cajsa fast att det regnar. Pappa köpte någon smet som han ska försöka laga sitt playstation 3 med, som han håller på med nu. Idag orkade inte mamma och pappa laga någon mat så dom lyxade till det med att köpa pizza och kabab. Efter att dom ätit så tog jag och pappsen oss ett bad. Imorgon är det måndag och det betyder ju att pappa börjar jobba igen, så vi får väll se vad jag och mammsen hittar på?
PS: Det är nått fel, så det går tyvärr inte att lägga upp några bilder på blogg.se just nu =( så dom kommer att läggas till i detta inlägg när det funkar!

Jag badar med pappsen

Mammas jeans 499 kr på Gina

Mammas blus 149 kr på Gina

Paraflaxet 79 kr på hm

Pappa försöker laga sitt playstation 3 ( med det misslyckades tyvärr)




// Lea

Gott & blandat inlägg

Hello, igår vart det inget bloggande för min del, för när vi kom hemifrån Maja och Joel så var jag och mamma så himla trötta! Där hemma hade vi iallafall jätte trevligt måse jag säga! Jag testade Joels lära gå stol ett tag, och jag tyckte att det var jätte spännane att sitta i den! Och mamma hade så himla trevligt med Maja, mamma säger alltid till pappa när han hämtar oss att öppnare och ärligare person än Maja har hon nog aldrig träffat, hon är helt fantastisk, så skönt att prata av sig med henne tycker mami. Dom åt tacos medans jag och Joel bara fick sitta och kolla på. Vad har hänt idag då? jo pappa håller på att tvätta all tvätt, och mamma har städat av lite här hemma. Och medans hon hull på och städade så kom det oväntat besök, Nadja (mammas kusins dotter) och hennes pappa samt låtsats syster kom på besök, det var ju super kul! Najda fick paket som mormor hade lämnat här hemma som hon inte fått än. Dom hull i mig lite granna men tyckte att jag var så tung. Och precis innan dom skulle gå härifrån så kom även fammo och faffan på besök. Idag har jag fått testat ett par teskedar med äppel dricka, sån dära som är från 4 månaders ålder, om det är jag ju om ca 2 veckor. Mamma och pappa köpte även 2 st smakpotioner till mig, men dom får jag vänta lite till med endå. Men äppeldrickan tyckte jag var spännande och ganska god, tror jag iallafall fick inte smaka så mkt så jag hann knappt känna efter.

Jag testar Joels lära gå stol (men fick stötta upp lite med en filt)
Prinsen och Prinsessan
Prins Joel =)
Jag testar äppeldricka
Och det var spännande!
Jag och Nadja
Victoria och jag
Nadjas pappa Micke
// Lea

Regn

Idag vaknade jag rätt så tidigt, vaknade när pappa stängde dörren och gick runt halv 7, och runt fyra inatt när jag ville ha mat, så kunde jag knappt somna om efteråt, jag bara gallskrek, så mamma klev upp och gick runt med mig och då kom det en liten rap som låg och truck så efter den så vart det bra. Cajsa vart iallafall jätte kissnödig medans jag låg och sov förut så mamma fick typ tvångshålla henne så att hon inte skulle kissa på sig. Och när jag vaknade så gick vi ut med henne, men det regnade ute, så det var inte så mysigt att sitta i bärselen då, mamma försöke tecka mig så gott som hon kunde men vi gick ju bara en super kortis. Vi har nämligen inget paraflax så det måste införskaffas genast! Mamma mår iallafall bra idag så vi ska åka hem till Maja och Joel sedan, ska bli super mysigt :)
Har inte knäppt nått kort än idag, så bjuder på en bild på mig och mami,
när vi ligger och sover nyhemkommna ifrån vårdhotellet
// Lea

Roxannas kamp efter cancer

Nu har mammsen precis skänkt 50 kr till Roxannas cancer insamling, det är inte mycket pengar, men om alla hjälper till att skänka en slant var till hennes insammling så kan ju forskningen komma längre och flera cancer sjuka kan räddas! Skänk en slant ni med för att hjälpa alla sjuka människor i cancer, och vem vet? ni själva eller någon av era nära och kära kanske en dag kommer att drabbas! Här kan ni läsa hennes blogg, och här kan ni skäna en välbehövd slant!
// Lea

Spy blaffa

Hej, idag har jag och mamma haft besök av Uffe och mormor. Det var väldigt trevligt och vi tog oss en promenad oxå. Lampan nere i källaren hade gått sönder, så man såg knappt vagnen, så Uffe bytte ut den mot en annan som satt där. Uffe gjorde även värsta bra upptäckten han hittade nämligen ett solarium nere i källarn, som funkar och allt, så nu kan mamma sola där! Idag skulle mamma igentligen åka hem till Ida och klippa sig, men mamma mådde super illa! Hon fick inte ens i sig en tugga av middagen, utan att hon hull på att kräkas. Mamma har ju haft en svidande känsla nere i magen och även mått väldigt illa på kvällarna efter att jag somnat. Men pappa har ju även berättat att det var en tjej på hans jobb som har fått magsjuka så jag tror att mamma inbildade sig lite oxå. Imorgon är jag och mamma bjudna hem till Maja och Joel på tacos. Och mamma mår ju bättre nu så vi hoppas att hon mår bra imorgon oxå! Igår kväll så låg jag och mamma i sängen och jag låg och åt på tissen, efteråt skulle mamma lyfta upp mig för att rapa mig, och vad gör jag inte då? jo jag lägger värsta spy blaffan rätt på bröstet hennes! haha
På denna bild hade även pappa torkat bort lite på sidorna eftersom att
det rann en massa
Uffe och jag
Visst är jag för underbar!
// Lea

Flitig

HejHej, idag har mamma och jag bara varit hemma och myst hela dagen. Jag har gymmat och testat min matstol som har stått i hörnet i köket hur länge som helst,  mamma kom på iden att jag skulle testa om jag kunde sitta i den efter att hon sett att Filippa hade fått en likadan. Visst gick det men pappa fick sätta min kudde där bak och en halsduk därfram. Efter att pappa kom hem så har mamma iallafall varit lite flitig, hon har bakat chokladkakor och chokladbollar. Och hon funderar hon även på att damsuga av här hemma. Imorgon ska jag och mami kanske få besök av Uffe och momor. Och det vore ju väldigt kul eftersom att vi har så pass tråkigt på dagarna nu för tiden.
Jag gymmar, fast med handen i munnen dock
Hmm, ska jag tycka om att sitta här?
Om jag får suga lite på pappas halsduk så tycker jag att det är helt okej
att sitta här
Mamma smälter bakchoklad med hjälp av ett vattenbad på spisen
Chokladbollarna står i kylen och goar till sig lite
// Lea

Någon med fantasi?

Nu är ju pappsen på jobbet och jag och mamma sitter här hemma helt själva. Men problemet är att vi inte riktigt kommer på nått att hitta på, vi har iallafall varit ute med Cajsa och jag satt i bärselen och det var mysigt, jag vart jätte trött, så när vi kom in igen så somnade jag. Men är det någon som har nått förslag på vad han kan göra om dagarna? visst det är jätte mysigt att bara vara hema och mysa och så med, men inte vill vi sitta och göra det varje dag när pappsen är på jobbet. Vi funderar iallafall att ta oss en promenad sedan :)
// Lea

Vaccinerat mig

Idag har jag vaccinerat mig, mamma var jätte nervös, men visade det inte för mig. Men det gick faktist jätte bra jag grät bara i kanske en minut efteråt och grinade inte alls så super mycket, jag har gråtit värre än jag gjorde då om jag säger så, men mamma tyckte att det var så synd om mig för när jag låg där så skrattade jag och var så himla glad åsså kom dom där jädra sprutorna :( Min vikt och längd var iallafall 60 cm lång och 5200 vägde jag, vilket mamma inte alls var nöjd med eftersom sist vägde jag 4400 och då var jag ju sex veckor så jag har inte alls gått upp så bra, men som dom som känner mig vet så spyr jag väldigtväldigt mycket, så barnmorskan var inte alls nå orolig för att kurvan började slutta lite neråt, hon sa att det kunde bli så, så hon tyckte inte att mamma behövde ge mig ersättning men däremot att jag skulle äta lite oftare med tanke på spyan, jag som redan äter varannan timme. Mamma skulle gå ut med Cajsa när vi var hemma hos gammelmormor och jag grinade och skrek hela tiden när hon skulle passa mig, och när hon försökte sjunga för mig så vart det ännu värre! Så mamma fick ta med mig in när hon skulle gå på toa och allt, eftersom hon inte fick hålla mig eftersom jag vart så arg då! Men sedan kom mommo dit och då vart jag glad så då kunde mamma gå ut med Cajsa utan problem, är det någon mer som jag nästan aldrig gråter när jag sitter hos så är det Uffe. Jag och mamma fick pressenter av mommo, jag fick en jätte fin dress och mamma fick ett läppstift. Och tro det eller ej, men idag fick mamma kort på mommo!
Jag och mormor öppnar mitt paket
åh titta jag fick en dress!
Såhär ser dressen ut
Gammelmormor,mormor och jag
// Lea

Gokväll

Idag har här stadats minsann, så nu är det rent och fint tills imorgon typ, för då är det väll lika dammigt och jävligt igen! Ja som ni vet så börjar ju min och mammas ensamma tid på dagarna imorgon. Och det betyder ju även att mamma blir själv med att gå ut med Cajsa, och eftersom vagnen står nere i källarn så är det väldigt bökigt att dra fram den varje gång Cajsa ska ut. Så planen var att mamma ska sätta mig i bärselen när hon vill ut, så idag premiär testade vi så att den funkade, och det gjorde det :)
Såhär såg det ut
// Lea

Orkade inte

Hello, igår okade jag och mamma inte sätta oss och skriva nått på bloggen eftersom vi båda var jätte trötta. Men igår så åkte vi iallafall hem till farmor och farfar på middag. Det bjöds på grillat,kyckling,potatissallad,beasås och sallad. Igår grinade jag inte när fammo hull i mig så det var ju roligt att jag var på det humöret:) Inann vi åkte dit så svängde vi förbi stan för mamma skulle köpa hårfärg, men pappa gick in och köpte den medans jag och mamma väntade kvar i bilen. Och när han kom tillbaks så hade han köpt en pressent till mamma, han vade varit inne på make up store och köpt en ansiktsmask till mamma som hon ville ha, och för att han skulle få med sig rätt mask så hade han tagit mammas provburk ifrån badrumsskåpet och visat tjejen i kassan, gullig va?? :) Idag ska det städas här hemma åsså ska mamma och pappa sätta sig ner och försöka få ihop en matlista för en vecka, för imorgon börjar ju pappa och jobba och då ska han ju ha med sig matlåda oxå. Imorgon ska jag till Bvc för att vaccinera mig, hua vad jag gruvar mig inför detta! Så jag och mamma ska åka med pappa på morgonen vid 6 tiden hem till gammelmormor som bor alles vid Bvc, för vi har ju nämligen inte ändrat Bvc än så jag går kvar i nacksta än.
Farfar och jag
Jag somnade när farmor åkte flyplan med mig
Det finaste man har sätter man på bordet!
( bilderna på masken och hårfärgen var för stor för att ladda upp, och mamma orkade inte fixa dom eller knäppa nya)
// Lea